top of page

EDC Werkvloer

De thuisbasis van EDC is een moderne en inspirerende werkomgeving. Elke dag gaan we naar kantoor om inspiratie op te doen en anderen te inspireren. De werkvloer is ingericht om met elkaar samen te werken en de productie te stimuleren. Open ruimtes met veel ramen en glazen wanden, een overvloed aan planten en thematische vergaderruimtes voor inspirerende sessies.

 

Als we even pauze nodig hebben, kunnen we onze collega’s uitdagen voor een partijtje pingpong, poolen of tafelvoetbal. En als we ons zonder afleiding op ons werk moeten concentreren, gaan we in een van de EDC treincoupés zitten, waar we genieten van het prachtige Hollandse landschap.

EDC_icon_warehouse.png
Magazijn

Het EDC-magazijn is efficiënt en praktisch ingericht, zodat alle logistieke medewerkers de bestellingen snel en foutloos kunnen versturen.

EDC_icon_filmstudio.png
In-house filmstudio

Ons videoproductieteam maakt videocontent voor al onze merken. De in-house filmstudio van EDC is volledig uitgerust en ontworpen om onze doelgroep te bereiken met interessante content.

EDC_icon_office.png
Kantoor

We bieden een inspirerend kantoor met een buitengewone werkomgeving, die productiviteit en creativiteit stimuleert.

EDC_icon_fotostudio.png
Fotostudio

Online producten verkopen betekent dat de klant de producten van alle kanten wil zien. Onze in-house fotostudio is ingericht met apparatuur om de producten te visualiseren alsof ze recht voor je staan.

EDC_icon_home-office.png
Thuiswerken

We hebben geïnvesteerd in clouddiensten om thuiswerken mogelijk te maken. We geloven sterk in de voordelen van een rustige werkomgeving.

EDC_icon_flexworking.png
Flexwerken

​Bij ons kun je ook ‘flexwerken’. Onze medewerkers kiezen een plek in het kantoor waar ze zich prettig voelen en met plezier werken. Of ze nu graag in een kantooromgeving met collega’s werken of liever alleen, alles is mogelijk.

Klaar voor de nieuwe digitale toekomst

Digitalisering wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Ons interne IT & Developmentteam onderhoudt alle technische systemen voor onze online winkels en logistieke systemen. Bijna elk digitaal aspect van EDC wordt ontwikkeld door ons eigen team, dat momenteel onze platforms naar een hoger niveau tilt om ons voor te bereiden op de nieuwe digitale toekomst.


Verder blijven we investeren in onze bevoorradings-keten, inclusief opslag en logistiek, en hebben we ons 8.000m2 magazijn uitgebreid met 3.000 vierkante meter, waardoor er ruimte is gecreëerd voor duizenden pallets die ons voorzien van voldoende voorraad. De thuisbasis van EDC is nu klaar voor toekomstige groei en kan flexibel inspelen op veranderende behoeften.

bottom of page