top of page

Meer dan een kantoor

EDC is niet zomaar een kantoor, maar een plek waar de 'EDC-familie' zeven dagen per week samenkomt om te werken aan onze missie om taboes te doorbreken en seksueel welzijn toegankelijk te maken voor iedereen.

EDC Experience Center
Geschiedenis van EDC

EDC is in 2004 opgericht op een zolder en is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste retailer op het gebied van seksuele welzijnsproducten. Lees alles over hoe we daar zijn gekomen.

EDC Werkvloer

De thuisbasis van EDC is een moderne en inspirerende werkomgeving. De werkomgeving is ingericht om met anderen om te gaan en de productie te stimuleren. Open kantoren, flexwerken, enorm veel planten, thematische vergaderruimtes... ontdek het allemaal!

Kernwaarden &
merk-persoonlijkheid

EDC's visie op de wereld en geeft richting aan ons gedrag en de manier waarop we communiceren. Er zijn zes pijlers die het hart van deze organisatie vormen en ten grondslag liggen aan alles wat we doen.

Team & afdelingen

Door samen te werken creëren we magie. We staan bekend om onze nuchtere mentaliteit en om ons uitstekende arbeidsethos. Er hangt een fijne sfeer als we als team samenwerken dat steeds diverser wordt, zowel in taal als in kennis.

bottom of page