top of page

Onze platforms

We maken seksueel welzijn toegankelijk voor iedereen. We doen dit door genotsproducten wereldwijd beschikbaar te maken van via verschillende kanalen.

EDC_linda1.jpg

EasyToys

EasyToys is marktleider in Nederland en België en is op een missie om de slaapkamers in de rest van Europa te veroveren. 

Onze missie bij EasyToys is om het nog leuker te maken tussen de lakens. Vragen over seks, relaties en liefde beginnen bij EasyToys, omdat we meer zijn dan de producten die we verkopen. Met een team van specialisten adviseren en informeren we onze lezers via
onze blog, EasyToys Magazine, met als doel het seksleven van elke lezer te verrijken. Je kunt je altijd volledig anoniem wenden tot onze seksuoloog met je meest intieme vragen. Op EasyToys TV lanceren we wekelijks spannende nieuwe content waarin we alles op het gebied van seks en seksualiteit bespreken. We zijn ook beschikbaar en actief op sociale media.

BU28.jpg

Beate Uhse Group

Beate Uhse heeft een lang en rijk verleden en maakt deel uit van de EDC Group sinds 2019.

Beate Uhse was de eerste vrouw ter wereld die een detailhandel in erotische artikelen oprichtte. Nog steeds is het een van de belangrijkste erotische detailhandelaren voor vrouwen, mannen en koppels in Europa. Beate Uhse werd opgericht in 1946 door Beate Uhse-Rotermund met als doel om vrouwen te informeren over seks en hun seksuele behoeft en en om advies en begeleiding te geven over hoe ze ongewenste zwangerschappen konden vermijden in een tijdperk van beperkte kennis. 

Ons geloof in empowerment van vrouwen is groter dan ooit tevoren en we hanteren een werkelijk moderne aanpak die op iedereen is afgestemd, ongeacht hun seksuele behoeft en of voorkeuren. We koesteren de waarden van Beate Uhse en haar missie om “seksuele voorlichting te geven en seksuele vrijheid voor vrouwen (en alle seksen) te waarborgen”. Tegenwoordig verkopen onze websites aan tal van Europese landen met gebruikmaking van 3 merknamen: Beate Uhse, Adam et Ève en Pabo.

EDC kantoor6.jpg

EDC marketplaces

Door samen te werken met verschillende marktplaatsen, stellen we onszelf in staat een breder publiek te bereiken en een grote online database met waardevolle recensies te creëren. Consumenten zoeken steeds vaker via marketplaces om een product te kopen en beginnen bijvoorbeeld met zoeken op Amazon of Bol.com. Een marktplaats is dankzij de vele recensies, productbeschrijvingen en veelgestelde vragen een belangrijk onderdeel geworden in de  voorfase van de klantreis.

edc_erofame_2019_61_onedc.jpg

ONE-DC

ONE-DC is onze Business-to-Business-divisie, met een verkoopteam dat klanten over de hele wereld bedient met de erotische producten uit ons magazijn. Onze B2B-klanten zijn distributeurs, webwinkels, fysieke winkels, retailers, marktplaatsen en dropshippers.

 

Het verkoopteam reist de wereld rond om nieuwe klanten te werven op internationale beurzen en door middel van deelname aan en het organiseren van virtuele evenementen. Ons doel is om de beste one-stop-shop te worden met het meest uitgebreide assortiment voor al onze klanten, ongeacht hun doelgroep of bedrijfsmodel. Wij bieden onze klanten een online groothandel aan met de ondersteuning van onze interne IT-divisie: www.one-dc.com 

Platform_EasyToys
Platform_BeateUhse
Platform_EDC Marketplaces
Platform_EDC Wholesale
bottom of page