top of page
Zoeken

Ontdek het orderpickproces bij EDC Retail

We blijven investeren in onze supply chain, zo ook bij onze afdeling logistiek waar digitalisering steeds belangrijker wordt.


Bij EDC gebruiken we de modernste technologie om een snel en efficiënt bestelproces te garanderen. Ons personeel gebruikt PDA's om alle bestellingen en producten te scannen, die vervolgens in een kleinere of grotere doos worden geplaatst en daarna door een van onze twee verpakkingsmachines verwerkt worden.

De twee machines hebben samen een capaciteit van 20 pakketten per minuut en zijn voorzien van slimme technologie die het verzendlabel print en op de dozen plakt. De machines sorteren alle pakketten automatisch, zodat ze klaar staat voor de juiste vervoerder.

De machines verhogen de duurzaamheid van ons inpakproces; ze vouwen elke doos tot op de exacte hoogte van de producten die erin zitten, waardoor er 46% lucht in de verpakkingen wordt bespaard en er drastisch wordt bezuinigd op vulmateriaal. Dit resulteert in kleinere verpakkingen, waardoor er meer ruimte overblijft in de vrachtwagens. Het spaart wel 25% laadvolume!

We zijn klaar voor de nieuwe digitale toekomst.

EDC

It’s our pleasure

Comentarios


bottom of page