top of page
Zoeken

Online erotiekbedrijf geeft online ‘vrijmibo’ voor 160 medewerkers

EDC proost met personeel op betere tijden


EDC Retail, de grootste online verkoper van erotische producten in Europa, is voor haar gebruikelijke 'vrijmibo' uitgeweken naar het internet. Het bedrijf, bekend van de webshops EasyToys en Pabo, gaf een virtuele ‘vrijmibo’ voor en met haar 160 medewerkers. Via een videobelprogramma proostten de werknemers op betere tijden.

“Bij ons bedrijf is het teamgevoel erg belangrijk, we houden de spirit erin”, zegt CEO Eric Idema. “Ook in deze weken moeten we het met z’n allen doen. Vandaar dat we de borrel in stand houden, al is het wel een American Party waarbij je je eigen drankjes moet regelen. Ik wil mijn mensen die thuis doorwerken een hart onder de riem steken. Tevens bedanken we de medewerkers van de afdeling logistiek die knetterhard hun best doen op dit moment om alle orders te verwerken.”

Bergen werk

Het kleine aantal mensen dat momenteel in het bedrijf werkt, moet bergen werk verzetten. Via de webshop EasyToys.nl, onderdeel van het bedrijf, worden al wekenlang veel meer condooms, desinfectiemiddelen en sekstoycleaners besteld. “Nu mensen allemaal thuis zitten, maken ze het zo spannend mogelijk tussen de lakens.” Ook de verkoop van de toys zelf gaat hard. Idema:

“De productie in China was vorige maand grotendeels stil komen te liggen. Daardoor dreigde een tekort. Inmiddels is de bedrijvigheid weer een beetje op gang gekomen, al is een deel van de medewerkers nog steeds geïsoleerd in de provincie. We verwachten daardoor geen tekort, maar wel vertraging in de leveringen.”

Comments


bottom of page