top of page
Zoeken

EasyToys dingt mee naar Shopping Award

Bijgewerkt op: 9 jun. 2021

Veendams bedrijf genomineerd in categorie persoonlijke verzorging


De grootste erotiekwebshop van de Benelux, EasyToys, is in de race voor een Shopping Award. De website, onderdeel van het Veendamse bedrijf EDC Retail en dagelijks goed voor meer dan 100.000 bezoekers, is genomineerd in de categorie persoonlijke verzorging.


De Shopping Awards worden sinds 2001 uitgereikt aan bedrijven die zich op het gebied van digital commerce onderscheiden. De prijzen zijn een beloning voor de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van verschillende kanalen en de stappen die bedrijven op digitaal vlak hebben gezet. Nominaties en de prijzen komen tot stand op basis van zowel publiek (het aantal stemmen en beoordelingen tellen hierbij mee) als vakexperts.

Beoordelingen

Bezoekers van EasyToys.nl roemen het ruime assortiment, de klantvriendelijkheid van de website en de discrete manier van versturen van producten, zoals speeltjes. Vakexperts noemen EasyToys ‘een doordachte webwinkel’ en ‘een echte eyecatcher met een ruim en gevarieerd aanbod’. “Er is een zeer uitgebreide productomschrijving en een gemakkelijke navigatie.” Ook de informatievoorziening met behulp van een blog en video’s (‘zonder ongepaste beelden’) wordt als pluspunt genoemd.

Aanbevelingen zijn er ook. Zo stelt een expert dat een chatfunctie een goede toevoeging zou zijn. Een andere deskundige zegt dat het assortiment voor vrouwen zo groot is dat het wel erg veel leeswerk vergt om een keuze te kunnen maken.

EasyToys heeft concurrentie van onder andere Parfumerie Douglas en Drogist.nl. Op 26 maart wordt duidelijk of de erotiekwebshop daadwerkelijk in de prijzen valt. Dan worden de awards uitgereikt in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Mocht EasyToys de winnaar worden in zijn categorie, dan dingt het bedrijf mee naar de titel ‘beste webwinkel van Nederland’. Dat is de overall winnaar van alle negen categorieën, die dezelfde dag bekend wordt gemaakt.

Comments


bottom of page