top of page
Zoeken

EDC Pers evenement 2021

22-09-2021


Vanuit EDC en onze merken werken wij dagelijks aan het normaliseren van het onderwerp rondom sexual wellness. Om dit te bereiken zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen met andere partijen, promoten wij onze merken met een vleugje humor en bereiken wij met verschillende onderwerpen de media.


In het afgelopen jaar zagen wij dan ook dat sommige onderwerpen gretig aftrek vond in de landelijke media en als het onderwerp veelvuldig besproken wordt, is het tijd om journalisten wat meer bij te brengen over de wereld van sexual wellness en daarom organiseerden wij een persevent op ons hoofdkantoor in Veendam. Daar hebben wij nog niet heel veel journalisten mogen ontvangen, omdat het best ver is vanaf medialand. Maar voor deze gelegenheid waren diverse journalisten bereid om de reis af te leggen en een kijkje te komen nemen in het epicentrum van de seksspeeltjes.


De dag begon met een masterclass van onze productspecialist Megan Smit, waarin ze vertelde wat op dit moment de populairste sex toys zijn en wat de huidige trends en ontwikkelingen zijn. Daarna nam oprichter en CEO Eric Idema iedereen mee door het logistiek centrum om te laten zien wat onze werkwijze is van bestelling tot verzending. De rondleiding eindigde in de showroom waar journalisten konden plaatsnemen voor een educatieve sessie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van seks tech, gepresenteerd door Jens Petter Wilhelmsen van Sweet Tech. De ontwikkelaar van The Handy.


Na een heerlijke lunch was het tijd om onze sexuoloog Eveline Stallaart aan te kondigen. Zij vertelde wat er in ons seksleven is veranderd tijdens corona en welke valkuilen er zijn in relaties waardoor de zin en lust naar seks soms naar een dieptepunt kan dalen en hoe je die valkuilen kunt vermijden of overkomen. Daarna nam Eveline plaats naast Jeredy Hilterman en Indy Groothuizen, twee spelers bij FC Emmen en ging met ze in gesprek over kleedkamer taboes.


We kijken terug op een enerverende dag vol leuke en bijzondere feitjes en we zijn dankbaar dat we de journalisten mochten verwelkomen op ons hoofdkantoor.


Comments


bottom of page