top of page
#1 in sexual wellness

EDC is Europees marktleider in erotische producten. Ons hoofdkantoor, gevestigd in Veendam (Nederland), heeft diverse online consumentenwinkels, waaronder EasyToys en Beate Uhse, en een internationale B2B-groothandelsafdeling.

We bieden een breed scala van 14.000 erotische producten in een assortiment met o.a. meer dan 30 huismerken.

It's our pleasure

Ons snelgroeiende team bestaat momenteel uit ongeveer 220 collega's. We staan bekend om onze nuchtere mentaliteit en ons uitstekende arbeidsethos. Maar ook humor, respect en gelijkwaardigheid zijn belangrijke elementen in ons dagelijks werk.

Er hangt een fijne sfeer in ons team dat steeds diverser wordt, zowel in taal als in kennis.

Passie & actie

Iedereen bij EDC krijgt de kans om zijn eigen talent en kracht te vinden. Dat vinden we belangrijk, want samen zijn wij EDC en maken we EDC groots.

Elke dag werken we gepassioneerd aan ons doel om een verschil te maken in de zoektocht van klanten naar de juiste erotische producten, door deze toegankelijk, aantrekkelijk en gemakkelijk te kopen te maken.

Welkom bij EDC

Wij zijn EDC

Een bedrijf voor sexual wellness

We streven ernaar dat onze producten in elk nachtkastje over de hele wereld liggen.

We brengen sexual wellness in de huizen van mensen over de hele wereld, we verbeteren de intimiteit en breken de muren van taboes rond seksualiteit, erotiek en intieme zelfliefde af. We zijn meer dan een bedrijf dat speeltjes voor volwassenen verkoopt. We zijn een toonaangevende onderneming met een missie om sexual wellness uit de schaduw te halen en in het licht te plaatsen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veendam, in het noorden van Nederland, waar mensen bekend staan om hun nuchtere, vriendelijke en betrouwbare aard. Deze waarden vormen het fundament van ons bedrijf en ons gemotiveerde team, dat dagelijks hard werkt om onze service verder te ontwikkelen, te verbeteren en onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen. Daarmee breiden we ons netwerk voortdurend uit om onze missie te voltooien.

bottom of page