Partners

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om de beste service te kunnen garanderen, werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Hieronder vindt u een overzicht van de partners die samenwerken met EDC op het gebied van betalingsverkeer, technische ondersteuning en pakketverzending.

PostNL

PostNLDe producten die u via de online winkels van EDC bestelt worden door ons verzonden via PostNL, voor zendingen binnen Nederland. PostNL is al vele jaren een betrouwbare partner met een zeer goede service. De pakketten worden tegen een laag tarief bij iedereen in Nederland aan de deur bezorgd en wanneer u niet thuis bent ook een tweede keer aangeboden. Bent u dan wederom niet thuis dan kan het pakket opgehaald worden bij een postkantoor in de buurt van uw woning. U kunt uw producten ook op een PakjeGemak-locatie van PostNL laten bezorgen.

Bpost

BpostProducten die naar het België worden verzonden, worden geleverd via Bpost. Bpost beschikt ook over diverse Bpost afhaalpunten.

Fedex

FedexProducten die naar het buitenland worden verzonden, worden geleverd via Fedex. Fedex is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld.

DHL

DHLProducten die naar Duitsland worden verzonden, worden geleverd via DHL.

Docdata Payments

DocData PaymentsDocdata Payments zorgt voor het betalingsverkeer tussen EDC Retail en haar klanten. Op een eenvoudige en overzichtelijke manier kunt u daarom betalen met alle gangbare online en offline betaalmethoden. Door met Docdata Payments samen te werken, kunnen wij u absolute veiligheid garanderen. Docdata Payments verzorgt o.a. de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard / Visa)
  • Bancontact / Mistercash
  • Direct E-Banking

AfterPay

AfterPayBestelt u voor de eerste keer online en bent u een beetje huiverig? Dan hebben wij de oplossing voor u! Indien u in Nederland woonachtig bent, kunt u achteraf betalen. Dit betekent dat u eerst de goederen thuis ontvangt en pas achteraf hoeft te betalen. U krijgt een betaalmogelijkheid via e-mail toegestuurd. De factuur wordt tevens met uw bestelling meegezonden. AfterPay B.V. zal de inning van uw betaling verzorgen.