Zondaglevering

Zondag de dag om lekker lang te spelen

EDC biedt nu ook zondaglevering! Onze erotische en spannende producten zijn de ideale producten om een saaie zondag spannend te maken. Daarom bieden onze erotische shops en lingerie shops nu ook zondaglevering. Want waarom wachten tot dinsdag als je juist op de zondag vrij bent en tijd hebt voor spannende spelletjes.

Uitbreiding van de service

Zondaglevering is een uitbreiding van onze service zonder extra kosten natuurlijk. De afgelopen jaren hebben we onze service steeds verder uitgebreid. Zo kun je in onze consumenten shops al je eigen afleverdag kiezen, gebruik maken van een PostNL afhaal locatie en we hebben dit jaar ook de PostNL Pakket Kluizen toegevoegd aan onze service.

Jij bepaalt het tempo

Je bestelling ontvangen op het moment dat het jou uitkomt, ook als dit zo snel mogelijk is. Zo is op werkdagen voor 23:30 besteld morgen in huis. Super natuurlijk maar bestel je in het weekend dan moet je altijd wachten tot dinsdag. Daarom is er nu zondaglevering! Voor ons de logische stap zodat jij nu ook in het weekend langer kunt shoppen en nog eerder kunt genieten.

Hoe maak jij gebruik van onze zondaglevering?

Wanneer je zaterdag voor 17:00 bestelt kun je voor zondaglevering kiezen. Dit kan natuurlijk ook bij bestellingen welke je eerder in de week bestelt. Ideaal als je de hele week niet thuis bent maar op zondag juist wel. Kies je voor bezorging op zondag, dan vragen we je telefoonnummer tijdens het bestelproces. Van PostNL krijg je op zondagochtend een sms met betrekking tot jouw bestelling. Je bestelling wordt op zondag tussen 12:00 en 18:00 aangeboden en zoals je van ons gewend bent in een blanco verpakking.

Extra service geen extra kosten

Voor onze zondaglevering betaal je niets extra maar de basis verzendkosten van €4,95. Het minimale orderbedrag voor onze zondaglevering bedraagt €35,00 en bij bestellingen boven de €145,00 vervallen de verzendkosten.