Shock Therapy Kit

Pipedream Products begint met het verzenden van de Fetish Fantasy Series Shock Therapy Kit.

“We zijn duizenden stuks aan het verzenden om de achterstallige orders af te werken,” zei Pipedream Products CEO Nick Orlandino. “Shock Therapy is een van de best verkopende producten van de Fetish Fantasy Series. Het is een perfecte beginnerset voor nieuwelingen in de electro-stimulatie-wereld. Winkeliers en distributeurs zullen snel hun orders in moeten sturen voor we weer uitverkocht zijn. Voor de voorverkoop van de nieuwe toevoegingen in de Shock Therapy lijn verwachten we hetzelfde.”

De originele Shock Therapy set bevat een gemakkelijk leesbaar LCD-scherm, waarop de functie en het intensiteitniveau worden weergegeven van zijn drie voorgeprogrammeerde pulsatieprogramma’s, met meer dan 100 stimulatie combinaties.

Bovendien komt hij met een timer-functie, zodat hij automatisch uitschakelt na een, door de gebruiker ingestelde, periode. Shock Therapy bevat ook vier zelfklevende pads die met de loden draadjes verbonden kunnen worden.

“Onze Shock Therapy set is geweldig voor spier- en NEURAL stimulatie, voor een algeheel relaxte elektrische stimulatie (e-stim) ervaring,” zegt Kevin Johnson, marketing manager van Pipedream. “We krijgen elke week e-mails van klanten, waarin ze aangeven hoe blij ze zijn met het product. Er werd ook gevraagd om Replacement Pads, die we vervolgens bij de ANME Founders Show in juli op de markt hebben geïntroduceerd. We verwachten dat we deze vanaf volgende maand kunnen leveren.”