‘s Werelds eerste complete TS Toy Line ooit klaar voor verzending

Al snel na de grote winst op de 2011 XBIZ Awards is Pipedream Products begonnen met de verzending van ‘s werelds eerste complete ‘transsexual toy line’ ooit, Mia Isabella's Big Secret Collection.

"Sinds de tentoonstellingen op eroFame en Venus in Berlijn afgelopen Oktober hebben we bijna iedere dag emails gekregen met de vraag wanneer de lijn beschikbaar wordt,” zei Pipedream CEO Nick Orlandino. "Het aantal emails van klanten is alleen maar gestegen sinds we de Big Secret Collection onthulden op de ANME Founders show in januari hier in de States.”

Naast de winst van de Best Alternative Product Award voor de lijn op de 2011 XBIZ Awards, heeft Isabella zelf de titel Tranny Performer of the Year gewonnen. Haar populariteit zal de komende maanden alleen maar stijgen en de Big Secret Collection is de perfecte manier voor fans om hun geheime TS fantasieën te beleven, aldus het bedrijf.

"Mia Isabella's Big Secret Collection heeft iets voor elk budget, van beginner tot high-end,” vervolgt Orlandino. “ Dit gat in de DVD markt wordt al jaren lang steeds populairder en is nog nooit zo geliefd geweest als nu. Nu is het tijd voor de verkopers om hier op in te spelen en de tranny fans te geven wat ze willen.”

Met Mia Isabella's Big Secret Collection kunnen mannen op 11 manieren hun TS fantasieën beleven, met beginner-, overstap- en high-end liefdespoppen, cosmetica, levensechte masturbators en nieuwigheidjes.