Rocks-Off brengt Bullet Bunny uit

Rocks-Off heeft de Bullet Bunny aan zijn collectie ‘speeltjes-voor-haar’ toegevoegd.

Leslie Shwartzer, V.S. verkoop- en marketingdirecteur voor de in Engeland gehuisveste speeltjesfabrikant, vertelde EDC dat de Bullet Bunny uit twee speeltjes in één bestaat, namelijk een 120 mm ‘bullet’ (kogelvormige vibrator) met vijf functies en een verwijderbare, IntraMed konijnenhuls.

“Het is de perfecte Rabbit voor beginners,” zei Schwartzer, waarna zij toevoegt dat de IntraMed Bunny Sleeve de enige Rabbit stimulator is die gesteriliseerd kan worden met kokend water.

“Andere bedrijven bieden bunnyvibrators aan, gemaakt van medische-klasse siliconen, maar deze bevatten een motor – maar je kunt een motor niet koken, dus waarom?” zei Schwartzer. “Dit is de enige kookbare bunny van klinische-klasse.”

Het door Rocks-Offs zelf ontwikkelde materiaal IntraMed is, naar eigen zeggen, niet-poreus, hypoallergeen, ftalaatvrij, latexvrij en heeft een antibacteriële werking.

De Bullet Bunny is beschikbaar in roze, heeft twee AAA batterijen nodig, is waterdicht en geschikt voor onderdompeling. Hij heeft vijf functies, namelijk een lage en hoge vibratiestand, een crescendofunctie en twee verschillende pulsatiesnelheden.

Schwartzer zei dat de Bullet Bunny een lichaamsvriendelijk ontwerp is: terwijl de neus van het konijn de clitoris kietelt rusten de oren op de venusheuvel.