Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek

Veendam - EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot FD Gazelle 2016. Het Financieele Dagblad maakt ieder jaar bekend welke bedrijven tot de snelst groeiende van Nederland behoren. Op 17 november mag EDC Internet officieel de prijs in ontvangst nemen.

EDC Internet heeft de snelle groei met name te danken aan de succesvolle webshops  EasyToys.nl en EasyToys.be, waarmee het bedrijf een breed assortiment erotische artikelen verkoopt in Nederland, België en sinds kort ook in China. In 2015 realiseerde het bedrijf een groei van 90% en een jaaromzet van 6,8 miljoen euro en ook dit jaar zet de stijgende lijn door.

Om de toenemende vraag naar erotische artikelen te kunnen verwerken is EDC onlangs, voor de 4e keer, verhuisd naar een groter pand. Met verbeterde logistieke middelen, een groter magazijn en meer mankracht zal de organisatie het huidige assortiment de komende tijd uitbreiden. Daarnaast zal EasyToys binnenkort ook online gaan in omliggende landen, zoals Duitsland en Frankrijk.

EDC Internet is één van de grootste online retailers in Europa op het gebied van erotische artikelen en is onder andere actief in Nederland, België, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Onder diverse merknamen en online concepten worden dagelijks duizenden pakketten verzonden naar zowel consumenten als naar zakelijke partners.