Pipedream voor de derde keer StorErotica fabrikant van het jaar

Pipedream Products ontving voor het derde jaar op rij de Adultfabrikant van het Jaar Awards op de StorErotica Awards 2010.

“Het is nog nooit zo luidruchtig op straat geweest in Los Angeles, sinds de Lakers voor de derde keer wonnen,” grapte Pipedream Products CEO Nick Orlandino. “Maar serieus, de wetenschap dat klanten en industriële collega’s het harde werk dat we de afgelopen jaren in Pipedream hebben gestoken erkennen betekent veel voor ons. We willen Mark Franks, Castle Megastore en Sex Toy Distributing feliciteren met hun awards. Geweldige klanten als zij vormen de sleutel tot ons succes en zonder hen zou Pipedream niet zijn geworden wat het is geworden.”

De Liquid Lunch Award Ceremony werd vandaag gehouden tijdens de Gentlemen’s Club Owner Expo in Las Vegas, gevolgd door de ronde tafel van de Heads of State. Onder de aanwezigen waren genomineerden van Storerotica en adult-industrie professionals, die tijdens de uitreikingen een ‘liquid lunch’ genoten.

“We hadden stevige concurrentie,” zei Kevin Johnson, marketing manager van Pipedream Products. “We zijn ongelooflijk opgewonden met het bereiken van deze derde overwinning en het motiveert ons om de komende jaren nog harder te werken, om Pipedream nog beter te maken. Voor de komende maanden hebben we ook nog plannen, waar mensen zeker blij van zullen worden.”