Pipedream Products gebruikt in NBC’s 'Outsourced'

Enkele producten van Pipedream Products zullen worden gebruikt in NBC’s nieuwe comedy “Outsourced”.

NBC omschreef de show als een kantoorcomedy over een catalogus gebaseerd bedrijf dat Amerikaanse gadgets verkoopt en waarvan het callcenter uitbesteed wordt naar India.

“We kregen een telefoontje van de producers van de show, waarin ze toestemming vroegen om twee producten te gebruiken uit de Girls Just Want to Have Fun catalogus, die ze bij de lokale Spencer hebben opgepikt,” zei Kevin Johnson, marketing manager van Pipedream Products.

“Toen we aangaven dat ze alles uit de catalogus konden gebruiken wat ze wilden leken ze net zo enthousiast als dat wij waren met hun telefoontje. Na het zien van de trailer, waar onze Jingle Jugs in voorkwam, lijkt het een veelbelovende comedy, die waarschijnlijk fans van ‘The Office’ zal aanspreken.”

Producers van de show hebben bijna 20 items uitgezocht om te gebruiken in aflevering 102, die komende donderdag wordt uitgezonden.

Pipedream’s CEO Nick Orlandino bood de producers aan om een rondleiding te geven of om zelfs een scene op te nemen voor de show in het bedrijf.

“We hebben de producers van Outsourced uitgenodigd om naar onze kantoren te komen om te zien hoe een dag in een leidend catalogus gebaseerd gadgetbedrijf is,” zei hij. “Onze deuren zijn open voor zowel een inspirerende tour als voor opnames. We zijn op het moment ook in discussie met andere producers voor het gebruik van onze producten in andere series en films.”

Outsourced ging 23 september in premiere op NBC. Aflevering 102, waarin Pipedream producten uit de Girls Just Want to Have Fun catalogus voorkomen, wordt morgen uitgezonden.