Pipedream begonnen met verzending Fetish Fantasy Extreme Collectie

Pipedream Products is begonnen met de verzending van haar nieuwe Fetish Fantasy Extreme collectie van BDSM en fetish producten.

Fetish Fantasy Extreme is een vervolg op de succesvolle Fetish Fantasy Series en brengt fetish op een nieuw niveau, zei Pipedream CEO Nick Orlandino.

“Voor klanten die onze stelletjesvriendelijke aanbiedingen hebben geprobeerd en ervan hebben genoten is dit de volgende stap,” zegt hij. “De producten zijn harder, de materialen beter en de lijn is gericht op meer ervaren gebruikers.”

De nieuwe Fetish Fantasy Extreme lijn bevat in totaal 14 SKU’s, waaronder nieuwe maskers, hoofdkappen, kleding, riemen, boeien, knevels en andere mondstukken. De collectie is in oktober in Europa op de eroFame Trade Conventie onthuld en eerder deze week in de VS op de ANME Founders show.

Het bedrijf zegt dat de reactie van de bezoekers, van beide gelegenheden, verbazingwekkend was.

“Na de reactie die we kregen op het eroFame moesten we terug om de productie te verhogen om alleen al te voldoen aan de vraag van de pre-orders,” zei Orlandino. “Nu we terug zijn van de ANME show, hier in de Staten, moeten we overuren maken om aan de vraag van beide markten te voldoen. We willen iedereen aanmoedigen om hun orders snel te plaatsen zodat niemand deze serie hoeft te missen.”