Philips brengt eerste vibrator uit

Twee jaar hebben ze bij Philips aan hun eerste vibrator gewerkt. Hoe het hebbeding er zal uitzien, is nog niet volledig bekend. Eerstdaags wordt het seksspeeltje aan het publiek getoond.

Geen klassieker

De Britse krant The Times weet alvast meer. Volgens hen werkt het product niet penetrerend zoals de anderen wel doen. Wel zouden er twee versies zijn, voor singles en voor koppels. "Dit is geen klassiek seksspeeltje", benadrukt woordvoerder Hubard Grealish. "Voorlopig wordt het massagetoestel enkel in Groot-Brittanniƫ verkocht, maar de doelstellingen van Philips zijn ambitieus. Afhankelijk van het succes van het product en met de juiste timing zal het ook in andere landen op de markt komen."

Gelukkige relatie

"Uit onze onderzoeken blijkt dat gelukkige koppels met een lange relatie open staan om het toestel te gebruiken", zegt de woordvoerder. Het woord vibrator neemt hij daarbij niet in de mond, 'gezondheid, welzijn en levenskwaliteit' zijn de sleutelwoorden.

Duur

Vaststaat is dat er aan hun vibrator een duur prijskaartje bengelt. Voor meer dan 100 euro mikt de elektronicagigant op de hogere middenklasse. Wel krijgt de koper er een serie herlaadbare elektrische kaarsjes bij. Kwestie om meteen in de juiste sfeer te komen.