Nieuw! Club Vibe vibrator

Nieuw in ons Assortiment!

De Club Vibe vibrator werkt net iets anders dan het publiek doorgaans van seksspeeltjes gewend is: het ding trilt namelijk mee op de maat van muziek of andere omgevingsgeluiden.

De Club Vibe is erg handig voor vrouwen die in gemeenschappelijke ruimtes een pleziertje willen beleven. De vibrator is namelijk onopgemerkt te gebruiken, dankzij het geringe formaat van het speeltje en de bijbehorende controller.

Bijzonder aan het seksspeeltje is dat hij reageert op omgevingsgeluid, zoals stemmen maar bijvoorbeeld ook muziek. De beat van de muziek bepaalt de trillingen van de Club Vibe en maakt mannen daarmee overbodig om sexy momenten op de dansvloer mee te beleven.

Ook binnenshuis zorgt de Club Vibe voor het nodige plezier, omdat hij eveneens op elke mp3-speler worden aangesloten.

Manual mode

Vrouwen die al die technische snufjes eens uit willen proberen, maar de vibrator daarna toch liever op de ouderwetse manier gebruiken, worden ook op hun wenken bediend. Club Vibe heeft namelijk een manual mode met zeven verschillende trilstanden. Of het speeltje ook geschikt is voor gebruik door mannen, is niet bekend.

De Club Vibe, die zo’n 50 euro kost, is gemaakt van hypoallergeen ABS kunststof en is afgewerkt met een glanslaag, wat volgens de fabrikant zorgt voor een zachter gevoel. Het speeltje is weekmakers-vrij en is dus ongevaarlijk in het gebruik.