Je Joue introduceert de MiMi Massager

Seksspeeltjes fabrikant Je Joue heeft de MiMi vibrator uitgebracht, een kleine kiezelsteenachtige vibrator met vijf veelzijdige vibratiestanden en vijf pulsatiefuncties.

Het bedrijf zei dat MiMi de essentiële designdetails van luxe topitems bevat – volledig heroplaadbare batterij, opbergdoos, 100 procent lichaamsveilige zachte siliconencoating en waterbestendige constructie.

De MiMi is verkrijgbaar voor $79.99

“We wilden het perfecte eerste seksspeeltje maken met alle bekende luxe details die onze producten speciaal maken, maar we wilden het ook toegankelijk houden voor een zo breed mogelijk publiek,” zei Alicia Relles, Noord-Amerikaanse verkoop- en marketingmanager van Je Joue.

“MiMi geeft de mensen wat ze willen – hoge kwaliteit, waterbestendigheid, oplaadbaarheid, en een luxe merknaam – tegen ongeëvenaarde prijzen.”

Het bedrijf gaf aan dat het vibratiebereik van de MiMi varieert van een zachte tot een heel sterke trilling en dat er daarmee een stimulatieniveau voor elke gevoeligheid beschikbaar is.

“We hebben de MiMi discreet en elegant gemaakt en toch waterbestendig. Hierdoor is het een uniek product op de markt,” zei Relles.

“Ze kan overal gebruikt worden, wat betekent dat de mogelijkheden om er plezier mee te hebben eindeloos zijn. De favoriete plaats van vrouwen om met zichzelf te spelen is in bad, en vaak is dat ook de enige plek met 100% privacy, daar hebben we met de MiMi rekening mee gehouden. De MiMi biedt alles wat Je Joue fans nodig hebben.”