Grootste erotiek winkel van het noorden verruimt de openingstijden

EDC Internet is de grootste erotiek winkel van het Noorden en een van de grootste van Nederland. Met meerdere webshops en een internationale groothandel bedient EDC dagelijks vele klanten. Ieder jaar groeit ons bedrijf en blijven we ons ontwikkelen. En vanaf vandaag bieden we nog meer service want bestellingen die voor 23:30 gedaan worden, worden de volgende dag al geleverd. Hiermee worden ook die mensen bedient die graag 's avonds online shoppen.

Erotische speeltjes bestel je in de avonduren

Vanaf maandag 5 januari worden bestellingen die op werkdagen voor 23:30 uur geplaatst zijn, de volgende dag al thuis bezorgd! Zo kun je bij al onze webwinkels online (bijna) midnight shoppen met de zekerheid van snelle levering! Niet meer gehaast je bestelling afronden maar tijd genoeg om te vergelijken en door te shoppen om het ideale product te vinden!

Extra service

De keuze om onze besteltijd te verlengen is een logische stap in onze service verlening. De online markt is volop in beweging en de online markt verdeelt zich steeds meer. Iedere consument verwacht service op maat en op deze wensen willen wij inspringen. Zo zagen we in het verleden al dat onze consumenten steeds vaker kiezen voor PostNL afhaal locaties en zelf graag hun afleverdag en aflevermoment kiezen.

Aflevertijden passend bij de wensen van de consument, logisch toch? Maar de consument de 's avonds graag shopt moest zich toch altijd haasten. Want alleen voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis. Tussen 20:00 en 21:00 zagen we iedere werkdag een piek en na 21:00 was het ineens rustig bij het afrekenen. Dat moest beter en vandaar dat al onze webshops nu de besteltijd hebben verruimd. Want met “voor 23:30 besteld morgen in huis” is het 's avonds ineens een stuk aangenamer online shoppen.

Vanaf februari kunnen ook onze groothandelsklanten gebruik maken van deze latere verzendtijd.