Fuck Me Silly 2 genomineerd voor TLA RAW Award

Pipedream Products’ Fuck Me Silly 2 is genomineerd in de Best Sex Toy categorie in de TLA Video’s 2011 RAW Awards.

Fuck


Fuck Me Silly 2 is een mega masturbator voor mannen uit de fabrikant haar nieuwe Pipedream Extreme Toyz collectie. “Fuck Me Silly 2 is een van de meest gezochte masturbators op de markt en waar het meest over gevraagd wordt,” zei Pipedream CEO Nick Orlandino. “Mannen houden ervan hoe realistisch hij is in grootte en hoe hij voelt met meerdere manieren om je fantasieën uit te leven die in werkelijkheid wellicht geen kans krijgen. We zijn vereerd door de erkenning van TLA door onze nominatie in de Best Sex Toy categorie.”

Fuck Me Silly 2 is 12 pond van Pipedream’s handelsmerk Fanta Flesh: een materiaal dat het uiterlijk en het gevoel van menselijke huid imiteert. Het heeft zowel een vaginale als anale ‘liefdestunnel’ en 36 DD borsten die tegen elkaar aan geknepen kunnen worden om tietsex fantasieën uit te kunnen leven. Het wordt geleverd met gratis Moist glijmiddel, schoonmaakmiddel, Fanta Flesh Revive poeder een complete hardcore DVD van Zero Tolerance Entertainment.

Om te stemmen voor Fuck Me Silly 2 in de Best Sex Toy categorie, ga naar TLARAW.com en klik op de TLA RAW Awards banner. Stemmen is al mogelijk en kan tot 31 maart 23:59.

“We stellen alle awards en nominaties die we recentelijk hebben ontvangen zeer op prijs,” vervolgt Orlandino. “Dit soort erkenning inspireert ons om nog harder door te werken en klanten en fans nog meer te geven van wat ze willen. Alvast bedankt iedereen die voor onze Fuck Me Silly 2 gaat stemmen en degenen die geholpen hebben om dit product zo een enorm succes te maken.”

De Fuck Me Silly 2 kan door detaillisten besteld worden op Erotische Groothandel
Consumenten kunnen de Fuck me Silly Hier bestellen.