Erotiekbedrijf EDC Internet genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50

Veendam, 7 september 2017 – Erotiekbedrijf EDC Internet is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 award 2017. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

“Wij zijn het eerste erotiekbedrijf dat genomineerd is voor deze prestigieuze prijs en daar ben ik heel trots op. Je helpt iedere dag toch weer vele duizenden mensen om hun seksleven te verrijken. We stoppen dan ook zeker niet voordat in ieder nachtkastje een product van ons ligt”, glimlacht Eric Idema, CEO van EDC Internet.

Over EDC Internet

EDC Internet is één van de grootste online retailers in Europa op het gebied van erotische artikelen en is onder andere actief in Europa, China, Oceanië, Noord- en Zuid-Amerika. Onder diverse merknamen en online labels -waarvan EasyToys de bekendste is- worden dagelijks vele duizenden pakketten met seksspeeltjes en lingerie verzonden naar zowel consumenten als naar zakelijke partners.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider van de Technology Fast 50: “We zien dit jaar veel ondernemingen die eerder aan de Rising Star-categorie hebben meegedaan en nu meedingen naar de eerste plek in de Deloitte Technology Fast 50. Wat verder opvalt aan de lijst, is dat er veel diversiteit is in proposities en verdienmodellen met een innovatief karakter. Deze Deloitte Technology Fast50-lijst toont wederom aan dat ondernemend Nederland in de technologiesector zich goed op de kaart zet en duurzaam doorgroeit.”

Over Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 - 2016). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

--------------------------------------------------------------

Noot voor redactie, niet bestemd voor publicatie:

  • Neem voor meer informatie over EDC Internet contact op met Eric Idema, CEO, 0598-690453 of eric@edc.nl
  • Neem voor meer informatie over het Deloitte Technology Fast 50-programma contact op met: Karen van Schie, persvoorlichter Deloitte, 06 82019154 of KvanSchie@deloitte.nl