Enthousiaste Medewerker Klantenservice Avond/Weekend gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke parttime (bij)baan voor in de avonduren en/of de weekenden? Ben jij een sterk en daadkrachtig persoon en beschik je over goede contactuele eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanwege de enorme groei van onze organisatie gaan wij onze service uitbreiden en zijn wij binnenkort ook buiten kantoortijden telefonisch en via de mail bereikbaar. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die onze klantenservice op termijn komt versterken!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantenservice ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten en verwijst klanten door naar de juiste collega. Je beantwoordt de telefoon, behandelt mails en biedt online chat support. Daarnaast verricht je licht administratief werk, zoals het aanpassen van orders en het verwerken van retouren. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening. Jouw werktijden zijn in de avonduren en/of in de weekenden. De in te vullen uren van de klantenservice zijn op werkdagen van 16.30-23.30 uur, op zaterdag van 09.00-22.30 uur en op zondag van 16.00-22.30 uur. We zoeken meerdere medewerkers die deze uren gaan verdelen. Deze baan valt daardoor ook heel goed te combineren met een studie die je overdag volgt of met een andere flexibele baan!

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux;
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van je leeftijd en ervaring);
 • De kans om jouw studie te combineren met een leuke bijbaan;
 • De kans om een deze baan te combineren met een andere parttime baan;
 • Een informele werksfeer.

Wie ben jij?

 • Je bent een enthousiast en energiek persoon met een diploma op MBO/HBO niveau of je volgt een opleiding;
 • Je hebt recente werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kan goed met computersystemen overweg;
 • Je bent flexibel inzetbaar in de avonduren en/of in de weekenden (uren zijn bespreekbaar);
 • Je bent bereid in te vallen bij ziekte en vakanties.

Wie zijn wij?

EDC Internet is op dit moment het snelst groeiende distributiecentrum en internetbedrijf van de regio! We beheersen de complete keten van online verkoop en entertainment op het gebied van lingerie en erotiek. We houden ons dagelijks bezig met de realisatie en exploitatie van websites, zowel in Nederland als Duitsland, tot het verpakken en versturen van producten. Ons kantoor in Veendam bestaat op dit moment uit ca. 55 medewerkers. Er heerst een gezellige sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Ons kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. EDC Internet bevindt zich namelijk op 5 minuten loopafstand van het NS Centraal Station Veendam.

Jouw reactie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en pas je helemaal in het profiel? Reageer dan snel! Je kan jouw motivatie en CV mailen naar vacature@edc.nl. Aangezien we zowel op zoek zijn naar vaste medewerkers als oproekkrachten is dit een doorlopende vacature. Voor meer informatie over deze vacature kan je een mail sturen naar HR@edc.nl.