Coquette gaat Alternatieve Catalogus uitbrengen

Ook al heeft Coquette International een reputatie in het maken van luxe lingerie, het bedrijf is ook een grote naam voor alternatieve fetisj stijlen, bekend als de Darque Collectie.

“We nemen een nieuwe wending met onze Darque collectie dit jaar door een catalogus uit te brengen die volledig gewijd is aan deze stijlen,” zei creative director van Coquette Cindy Cipriano. “Normaal gesproken staan de Darque stijlen als supplement in onze jaarlijkse catalogus, maar de reacties die we voor deze specifieke stijlen kregen rechtvaardigen een compleet boek.”

Dit is de eerste keer sinds 2009 dat Coquette een Darque catalogus uitbrengt, waaruit blijkt dat alternatieve stijlen in opkomst zijn, aldus het bedrijf.

“Je ziet nu veel extreme modestijlen met Lady Gaga en andere beroemdheden die wet look stukken dragen en lingerie als bovenkleding,” zei Dave George, Coquette’s nationale verkoopmanager. “Omdat deze gewaagde look zo in de mode is gaat het grote publiek op zoek naar eigen interpretaties voor deze trend.”

De Darque collectie van dit jaar bevat 16 nieuwe verleidelijke stijlen, gebruikmakend van PVC en wet look materialen gemixt met kant en satijn om ook de mainstream klant aan te spreken.

“Het mooiste van de Darque collectie dit jaar is dat de rokjes en jurken versleten mogen zijn en zelfs gecombineerd kunnen worden met je eigen kleding als trendy statement,” zei George. Coquette’s Darque catalogus verschijnt voor het eerst op 28 maart op de Internationale Lingerie Show in Las Vegas.