CalExotics brengt 8-Function Sweetheart Vibes uit

CalExotics maakt een succes met haar laatste product: de 8-functie Sweetheart Vibe. Sweetheart Vibes zijn perfecte zelf-verwenners, maar zijn ook zeer geschikt als uitdagend cadeautje, zei het bedrijf.

“Welke vrouw zou nou niet blij zijn met een cadeau van haar partner dat zegt, ‘ik heb aan jou en aan jouw genot gedacht’,” zei Jackie White, vice president verkoop van CalExotics.

De Sweetheart Vibe is beschikbaar in drie designs. De strelende “G,” die licht is gebogen, met een reliëfoppervlak voor extra stimulatie. De “Loving Touch” combineert de veelzijdigheid van een verdikte kop met een fijn gevormde schacht. De “Pleasure Kiss” heeft een geribbelde schacht en stimulerende noppen op de kop. “De stijl van de vibes is modern en speels,” zei CalExotics president en oprichter Susan Colvin. “De hartvormige knopjes op het handvat zorgen al meteen voor een romantische stemming.”

De Sweetheart Vibe is er alleen in roze met metalen details.

Sweetheart Vibes werken op een technisch hoogstaand type motor dat acht functies van vibratie, pulsatie en escalatie aandrijft. En als het moment ooit wordt verstoord, weet het ingebouwde geheugen nog welke functie u het laatste heeft gebruikt, en kunt u snel verder waar u gebleven was.

“De reacties van klanten voorzien onze handelaren van veel liefdesverhalen,” zei CalExotics Director of Marketing Al Bloom. “Sweetheart Vibes kunnen zomaar het begin van een prachtige relatie zijn.”