Baci Lingerie kondigt laagst geprijsde Plus Size Collectie in de wereld aan

Baci Lingerie kondigde vandaag aan klaar te zijn met het ontwerpen van een serie van 160 stuks plus-size lingerie, die de Plus Collectie zal heten.

Baci Lingerie gaf aan klaar te zijn met het ontwerpen en testen van verschillende plus-size lingerie, gebaseerd op de 500 stijlen in de eerste collectie van het bedrijf. De Plus Collectie zal 160 stijlen bevatten.

Robert Rosen, CEO van Baci Lingerie zei, “We zijn blij dat we de Plus Collectie kunnen introduceren, die is gemaakt om een nog breder bereik van betaalbare luxe goederen te kunnen leveren en om er zeker van te zijn dat Baci Lingerie voor elke vrouw een product heeft. Ons doel, dat is de primaire focus van onze belangrijkste investeerder, is om de mooiste lingerie te kunnen leveren met de beste ontwerpen en hoogste kwaliteit. Bovendien doen we dat voor de laagste prijs, zodat elke vrouw op de wereld een kans heeft om onze luxeproducten te ervaren. De stijlen zullen eind januari 2011 te koop zijn, voor ongeveer dezelfde prijzen als de hoofdcollectie.”

“Het meest schokkende en revolutionaire van de Baci Lingerie Plus Collectie is dat wij voor deze plus-size producten geen hogere prijzen zullen vragen, in tegenstelling tot andere bedrijven op de markt,” zegt Rosen, “we hebben gekozen voor lagere winstmarges in plaats van prijsverhogingen om de hogere productiekosten te compenseren.”

Doordat de prijzen van de Baci Lingerie Plus Collectie hetzelfde zijn als die van de hoofdlijn, zo niet goedkoper, heeft het bedrijf weinig concurrentie in de Plus Size markt, aldus het bedrijf. In de afgelopen vijf maanden heeft Baci Lingerie op het grootste online platform voor erotische speeltjes in de wereld (gebaseerd in Europa met meer dan 3,600,000 gebruikers) onderzocht welke stijlen van de Plus Size lingerie het best zullen verkopen. Ook is feedback van klanten gevraagd om eventuele productiefouten te ontdekken.

Na de analyse van alle feedback heeft Baci Lingerie de 160 stijlen van de Plus Collectie geperfectioneerd. Rosen zei, ‘We besteden ontzettend veel tijd en moeite aan het onderzoek wat klanten precies willen. Ik heb nooit gehoord dat een ander lingerie bedrijf dergelijk onderzoek verricht en daarmee 100% klanttevredenheid garandeert.”

Baci Lingerie gaf aan uit te kijken naar de ontmoetingen met nieuwe partners en het ontwikkelen van nieuwe relaties bij de Venus show en andere toekomstige shows. “We nodigen alle geïnteresseerden uit om de Baci Lingerie te komen ervaren,” aldus het bedrijf.