Adam & Eve onderzoek laat zien dat de meeste volwassenen sexproducten gebruiken

Adam & Eve’s Grote Amerikaanse Sex Onderzoek van meer dan 1.000 Amerikaanse volwassenen (18 jaar en ouder) laat zien dat 82% van de volwassenen seksspeeltjes en andere seksproducten gebruikt.

Daar bovenop gaf 3% van de respondenten aan het voornemen te hebben om in de toekomst seksproducten te gaan gebruiken. Bijna alle respondenten (94 procent) gaven aan te vinden dat seksproducten deel uit kunnen maken van een gezonde relatie.

De meest favoriete producten waren seksspeeltjes (87%) en glijmiddel (79%). Daarna werden sexfilms (72%), lingerie (66%) en massageolie (64%) het meest geselecteerd.

“Speeltjes kunnen in een slaapkamer de communicatie en algehele tevredenheid met seks verbeteren”, zei Dr. Kat Scarbo, een seks- en relatie-expert. “Ik stel cliënten voor om speeltjes en films te gebruiken zodat zij kunnen onderzoeken wat voor hen werkt. Indrukwekkend is het dat bijna al mijn cliënten aangeven dat het gebruik van deze items tot een gezondere en gelukkigere relatie heeft geleidt.” Chad Davis, marketing directeur voor Adam & Eve zegt het daarmee eens te zijn.

“Deze resultaten laten een toenemend positieve attitude richting seks en seksualiteit zien” zei Davis.

“Deze vindingen zijn voor ons zeer bemoedigend want ze voorspellen veel goeds voor ons bedrijf. Adam & Eve heeft bijna 40 jaar ervaring en meer dan 10 miljoen klanten die weten voor hoeveel plezier speeltjes kunnen zorgen.”

Het internetonderzoek, uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau was gesponsord door Adam & Eve om seksuele voorkeur en seksuele praktijk te onderzoeken.