1 APRIL GRAP ! EDC VEENDAM START MET AANLEG HAVEN OP EIGEN TERREIN

EDC VEENDAM START MET AANLEG HAVEN OP EIGEN TERREIN

UPDATE: HET BETREFT HIER EEN 1 APRIL GRAP !

 

Veendam, 28 maart 2019 - EDC, de erotische groothandel uit Veendam, start met de aanleg van een haven in het A.G. Wildervanckkanaal aan de Phoenixweg. Voor het sneller verschepen van grote volumes glijmiddel plaatst het bedrijf 3 silo’s aan het kanaal achter het pand, met elk een capaciteit van 50.000 liter.

Om transportkosten te minimaliseren en retailers een snellere levering te garanderen, start het bedrijf aanstaande maandag met het aanleggen van de haven en het plaatsen van de  50.000 liter silo's op het eigen terrein aan het A.G. Wildervanckkanaal, waar boten kunnen aanmeren om de grote hoeveelheden glijmiddel direct in de silo’s te lossen. Het bedrijf plaatst de silo’s om een grotere voorraad glijmiddel te kunnen hanteren en bestellingen sneller uit te kunnen leveren. Het op voorraad houden van grote volumes is voor het Veendamse bedrijf zowel efficiënt als kostenbesparend.

“Er is grote vraag naar glijmiddel” Aldus Eric Idema, oprichter van EDC. “Door lange productietijden en hoge transportkosten zijn wij genoodzaakt grote volumes op eigen terrein op te slaan, waardoor we klanten sneller van nieuwe voorraden kunnen voorzien. Een deel van ons magazijn wordt ingericht met een vulmachine, waarmee we de glijmiddelen vanuit de silo’s kunnen overtappen in de consumentenverpakkingen.'

EDC is gevestigd in Veendam, aan de Phoenixweg waar het A.G. Wildervanckkanaal verbinding maakt met de Eems. Transport via water is zeer efficiënt en kostenbesparend vanaf de locatie van het bedrijf, dat direct aan het kanaal gevestigd is.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Evertine Visser  | +31 648 427 525 | evertine@edc.nl | www.edc.nl

De erotische groothandel is bekend van de webshop EasyToys.nl met een collectie van meer dan 14.000 erotische speeltjes in een snel groeiend segment. Het bedrijf is 12 jaar geleden opgericht door eigenaar en CEO Eric Idema en uitgegroeid tot de grootste online shop voor erotische artikelen in Nederland en België.