Een bedrijfsbezoek bij EDC

Presentatie, rondleiding, producten

Een rondleiding door het magazijn, een presentatie over het ontstaan van EDC en uiteraard kennismaken met onze producten; het komt allemaal aan bod tijdens een bedrijfsbezoek bij EDC.

Lijkt het u leuk om een keer langs te komen en een kijkje te nemen in een van de spannendste en snelst groeiende bedrijven van Nederland? Meldt u dan aan voor een bezoek.

Hoe ziet een bedrijfsbezoek bij EDC eruit?

Het standaardprogramma is als volgt:

  • ontvangst met koffie/thee
  • presentatie 45 minuten
  • rondleiding 45 minuten
  • afsluitende (netwerk)borrel

Het gehele bezoek duurt ongeveer 2-2,5 uur.

Andere mogelijkheden in overleg.

Wat zien en horen we tijdens een bedrijfsbezoek bij EDC

Na ontvangst in onze kantine hoort u tijdens de presentatie over het ontstaan van EDC. Hoe is Eric EDC begonnen, hoe zijn we de afgelopen jaren gegroeid, wat is onze missie, de doelstellingen, amibitie en wat zijn onze producten. Natuurlijk gaan we het magazijn even in om een paar demo-orders te verzamelen en maakt u kennis met een aantal erotische artikelen. Het logistieke proces komt aan bod en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor wie is een bedrijfsbezoek bij EDC?

In eerste instantie is een bedrijfsbezoek bij EDC bedoeld voor ondernemersverenigingen en business clubs. Voor andere groepen bestaat uiteraard ook altijd de mogelijkheid een aanvraag te doen, dan bekijken we wat er mogelijk is.

voorwaarden bedrijfsbezoek

  • voor bezoekers geldt een minimumleeftijd van 16 jaar
  • de groepsgrootte is minimaal 12 deelnemers
  • kleine groepen kunnen eventueel door ons worden samengevoegd

Wie verzorgt de presentatie/rondleiding?

Zowel de presentatie als de rondleiding worden verzorgd door Henriƫtte. Henriƫtte is de vrouw van CEO Eric Idema en werkzaam bij EDC als operationeel manager.

Hoe meld ik me aan?

U kunt een mail sturen aan bedrijfsbezoek@edc.nl met daarin de aanvraag voor de datum/tijd, welke groep het betreft en welke groepsgrootte. Er wordt dan zsm contact met u opgenomen voor de mogelijkheden.